EÚ - Nová direktíva pre medzištátne bankové prevody - Hajšel, R.
V polovici júla 1995 prijali ministri financií členských štátov Európskej únie (EÚ) na zasadnutí v Bruseli direktívu EÚ, ktorá má uľahčiť, urýchliť a zefektívniť bankový prevod finančných súm od zákazníka v 1 štáte EÚ k zákazníkovi v inom štáte EÚ.