Finančné domy - majstri ilúzií - Dillard, R.
Z vystúpenia generálneho riaditeľa Nomury pre strednú a východnú Európu Randalla Dillarda v HN clube 9.10.1995. Získavanie peňazí na medzinárodných trhoch. Organizácia práce Nomury pri poskytovaní peňazí firmám.