Z výročnej správy MMF za rok 1994/1995
Výročná správa Zboru výkonných riaditeľov pre Zbor guvernérov MMF hodnotí fiškálny rok 1994/1995. Hlavné vývojové trendy vo svetovej ekonomike v r. 1994 a začiatkom r. 1995. Politika a činnosť menového fondu - dohľad, finančná podpora členských krajín, technická pomoc, finančné operácie. Notifikácie WTO/TBT uverejnené v júli 1995. Notifikácie WTO uverejnené v auguste 1995.