Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska z 26. septembra 1995, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona
Zákon č. 202/1995 Z.z. devízový zákon a zákon NR SR, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov. Posledné pokračovanie série súvisiacich predpisov a vysvetliviek.