Zhltne konvertibilita devízové rezervy? - Sojka, Jozef
Napätie v ekonomike, najmä v oblasti devízových zdrojov, po prechode ku konvertibilite. Vytýčenie náročného investičného programu a malé zvýšenie životnej úrovne. Potreba koordinovanej hospodárskej politiky.