Čo prináša konvertibilita slovenskej koruny - Kovalčík, J.
Stabilizácia menového vývoja v r. 1994 umožnila NBS viacero liberalizačných krokov. Príprava nového devízového zákona. Obmedzenia v doterajšom devízovom režime v oblasti bežného a kapitálového účtu. Zrušenie týchto obmedzení v novom zákone. Porovnanie devízových zákonov ČR a SR.