Dá sa ekonomika pretáčať ako film? - Klinec, I.
Dynamika a ireverzibilita ekonomických procesov v globálnej ekonomike. Faktory ekonomického vývoja. Problematický návrat ekonomík strednej a východnej Európy na pomyselný začiatok zmenou vlastníctva a spustením od začiatku. Globalizačné tlaky.