Globalizácia svetového hospodárstva. 2 - Mihalik, Jozef
Štúdie o vplyve informačnej spoločnosti na krajiny Európy. Oživenie ekonomiky v štátoch strednej a východnej Európy. Slovensko má výhodné podmienky v rozvojových trendoch. Formovanie štátnej identity. Slovensko a integrácia.