Politika USA voči Slovensku - Russell, T.E
Veľvyslanec USA na Slovensku Theodore E. Russell na 10. zhromaždení HN clubu o kľúčových aspektoch politiky USA voči Slovensku. Spolupráca v oblasti bezpečnosti, hospodárskych a obchodných vzťahov. Špecifické oblasti pomoci Slovensku pri transformačnom procese.