Sedem nových dohôd s Ruskom - Mikušová, M.
Medzivládna komisia pre obchodno-ekonomickú, vedecko-technickú a kultúrnu spoluprácu medzi Slovenskom a Ruskom. Sedem dohôd o spolupráci. Rusko je na treťom mieste v rebríčku slovenského zahraničného obchodu. Možnosť uzatvorenia Dohody o colnej únii.