Nový rozmer programu PHARE
Vláda SR odsúhlasila 4.7.1995 návrh druhého Viacročného indikatívneho programu pomoci Európskej únie PHARE pre Slovensko na r. 1995-1999. EÚ vyčlenila pre SR 200 mil. ECU. Rozdelenie finančných prostriedkov medzi kľúčové oblasti. Rozpočet PHARE podľa krajín a sektorov v r. 1990-1993.