Ochrana ľudských práv. 2 - Fico, Róbert
Dokončenie rozhovoru s R.Ficom, agentom SR pri Kancelárii agenta pre zastupovanie SR v konaní pred príslušnými orgánmi Rady Európy. SR sa stala od 1. januára 1993 zmluvnou stranou Európskeho dohovoru na ochranu ľudských práv a základných slobôd. Riešenie sťažností pri porušovaní práv. Spôsob prevencie proti zasielaniu značného množstva sťažností. Naplnenie zásady rovnosti účastníkov súdneho procesu v konaní pred Európskou komisiou a Európskym súdnym dvorom z aspektu finančných nákladov. Recipovanie rozhodnutí medzinárodných orgánov do právneho poriadku SR.