Podnikanie so zahraničím Záväzkové vzťahy v medzinárodnom súkromnom práve - Valentovič, Z.
Právna úprava záväzkových vzťahov v medzinárodnoobchodnej praxi. Možnosti účastníkov zmluvy voľby práva ktoréhokoľvek štátu, ktorému budú podriadené ich záväzkové vzťahy. Jednotlivé paragrafy zákona č.97/1963 Zb. Výber rozhodného práva. Rozhodovanie justičných alebo rozhodcovských orgánov.