Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky Projekt programu vykonávania verejnoprospešných prác
Projekt programu vykonávania verejnoprospešných prác pre uchádzačov o zamestnanie, ktorý schválila vláda SR 18. apríla 1995. Jednotlivé oblasti, v ktorých sa realizuje program verejnoprospešných prác.