Slovenská poisťovňa, a.s. - Trstený, M.
Rozhovor s Dr. M. Trsteným, predsedom Predstavenstva a generálnym riaditeľom Slovenskej poisťovne, a.s., o jej činnosti. Vývoj poisťovacej činnosti za roky 1993-1994. Zábrana škôd a sponzorstvo patria medzi základné činnosti poisťovne.