Novela zákona o sociálnom zabezpečení - Komorníková, M.
NR SR schválila dňa 23. júna zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov. Zákon uverejnený v Zbierke zákonov pod čiastkou 47 č.137/1995. Úpravy jednotlivých paragrafov zákona.