Transformácia systému sociálneho zabezpečenia. 4 - Rusiňák, Peter
Pokračovanie rozhovoru s JUDr.P. Rusiňákom o príčinách, východiskách a cieľoch transformácie systému sociálneho zabezpečenia. Nahradenie sústavy nemocenského poistenia sústavou krátkodobých dávok sociálneho poistenia. Definovanie podmienok nároku na krátkodobé dávky sociálneho poistenia. Návrh na poskytovanie dlhodobých dávok sociálneho poistenia. Podmienky nároku na starobný dôchodok.