Zdravotné poistenie Príloha Hospodárskych novín
Výklad novely zákona NR SR č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších zmien a doplnkov, prijatej 14.9.1995, platnej od 1.11.1995. Komentár, príklady. Definície pojmov podľa platnej právnej úpravy.