Zákon NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti
Zákon NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti. Zmenený a doplnený zákonom NR SR č.134/1995 Z.z.