Seriózne o otepľovaní Problémy s produkciou oxidu uhličitého pokračujú - Hanáček, Juraj
Hodnotenie vývoja pri znižovaní produkcie oxidu uhličitého od konferencie v Rio de Janeiro v r.1992. Pretrvávajúce problémy vyspelých krajín a ekonomické dopady pri znižovaní produkcie oxidu uhličitého. Prístup krajín OPEC k tomuto problému. Problém globálneho otepľovania. Možný dopad opatrení pri prechádzaní na "čisté technológie" na rozvojové krajiny. Stúpajúci trend emisií uhlíka v krajinách OECD, bývalých socialistických krajinách, zvyšok sveta.