Ekonomické aspekty zdravotnej politiky - Murgaš, M.
Tvorba a praktická realizácia zdravotnej politiky - proces prekonávajúci ustavičné zmeny. Fázy a tvorba zdravotnej politiky. Kľúčové problémy jej ekonomického aspektu. Formulácia transformačných predstáv nemocničného sektora.