Kam smeruje naše zdravotníctvo. 2 - Javorský, Ľ.
Dokončenie rozhovoru s ministrom zdravotníctva SR Ľ.Javorským o smerovaní zdravotníctva na Slovensku. Postup pri privatizácii kúpeľov podľa zákona č. 92/1991 Zb. Hodnotenie systému distribúcie domácej a zahraničnej produkcie liekov SR. Príprava návrhov zákonov o liečivách. Možnosti finančných prostriedkov rezortu zdravotníctva. Problematika odmeňovania lekárov.