Starostlivosť o zdravie na križovatke - Murgaš, M.
Možnosti zlepšenia zdravotného poistenia. Príjmy zmluvných praktických lekárov pri platbe per capitam a pri kombinovanej platbe (kapitácia a platby za výkony). Účasť neštátnych poisťovní. Finančná spoluúčasť pacienta.