Máme na Slovensku dosť vody? Miliardové investície prinesú úžitok - Tarič, J.
Rozhovor s J. Taričom, riaditeľom vodohospodárskej sekcie Ministerstva pôdohospodárstva SR, o vývoji potrieb pitnej vody v SR. Nefakturovaná voda. Straty vody. Problém zásobovania východného Slovenska pitnou vodou.