Hmlisté a ružové nádeje zeleného domu Narovnať deformované vlastníctvo - Majkútová, A.
Koncepcia ochrany lesného fondu SR. Zákony o lesoch a pôde (č. 61/1977 Zb., č. 100/1977 Zb., č. 229/1991 Zb.). Program zalesňovania. Reštitúcie lesného pôdneho fondu. Pozemkové spoločenstvo. Pripravuje sa lesný zákon kódexového typu.