Surovinu už neprideľuje úradná moc - Konôpka, J.
Zlepšovanie kooperačných vzťahov lesného hospodárstva a drevospracujúceho priemyslu v SR. Vývoj vzájomných vzťahov do r. 1990 a po r. 1990. Výhľady spolupráce lesníctva a drevárstva s osobitným zameraním na zdroje a spotrebu surového dreva.