Účastníci trhu s poľnohospodárskymi produktmi sa správali trhovo, doplatili na to spotrebitelia - Ižáková, Viera
Štúdia Výskumného ústavu ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva z januára a februára 1995. Analýza a predpokladaný vývoj spotrebiteľských cien mlieka, bravčového a hydinového mäsa.