Kategorizácia ubytovacích a pohostinských zariadení Významný pomocník hotelierom a majiteľom pohostinstiev - Bartl, J.
Príloha č.1 vyhlášky MH SR č.125/1995 Z.z.: Kategorizácia pohostinských prevádzkarní a klasifikačné znaky na ich zaraďovanie do skupín. Príl. č.2 vyhlášky MH SR č.125/1995 Z.z: Kategorizácia ubytovacích zariadení a klasifikačné znaky na ich zaraďovanie do tried. Výklad k vyhláške č.125/1995 Z.z.