Prevodová páka dynamickej reštrukturalizácie - Katriak, I.
Uplatnenie metódy spin-off (vyčleňovanie) malých a stredných podnikov. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania realizuje od začiatku r. 1995 projekt vyčleňovania v podnikaní v podmienkach slovenskej ekonomiky.