Aplikácia top-down stratégie v projektovom manažmente - Slamková, E.
Top-down stratégia - metóda systémového inžinierstva. Fázy praktickej realizácie Top-down stratégie: fáza hľadania cieľa, fáza hľadania riešenia, záverečná fáza. Posudzovanie strategických oblastí: 1. strategická oblasť - podnik, 2. strategická oblasť - výrobné miesto, 3. strategická oblasť - výrobná prevádzka.