Stratégia v podnikaní - Quek, S.L
Názory a odporúčania popredného singapurského manažéra Dr. Swee Lip Queka, ktorý sa od r. 1990 zaoberá poradenskou činnosťou v ČR a SR. Možnosti spolupráce s Malajziou, neúspešné výsledky zahraničných ciest vlády SR. Uplatnenie slovenských podnikateľov na zahraničných trhoch. Skúsenosti zo spolupráce so slovenskými firmami.