Stratégia v rukách manažérov - Reich, C.
Osobnosť vrcholového manažéra. Kompetentný manažér - výrobný, obchodný, finančný. Metodické kompetencie manažérskej profesie. Sociálna zložka manažérskych kompetencií. Náplň práce výrobného a finančného manažéra, ktorí v podnikovej sfére predstavujú vrcholový manažment. Povinnosti manažéra predaja ako príklad stredného manažmentu.