Svetlá a tiene japonského subdodávateľského sektora Hlavný smer vývoja - zoštíhľovanie podnikov - Jurčo, V.
Rozvoj subdodávateľského sektora malých a stredných podnikov. Zoštíhľovanie podnikov patrí medzi hlavné trendy vývoja v Japonsku. Prínos tohto sektora pre japonský priemysel. Príklady niektorých japonských firiem pracujúcich dodávateľským systémom. Prípad firmy Tada, výrobcu výrobkov z umelých hmôt a subdodávateľa firmy Sharp.