Některé problémy účetnictví při likvidaci obchodních společností. 1 - Vomáčková, Hana
Likvidácia a zánik obchodnej spoločnosti. Časový priebeh likvidácie. Ručenie spoločníkov za záväzky likvidovanej spoločnosti. Daňová stránka likvidácie. Účtovné uzávierky v procese likvidácie obchodnej spoločnosti.