Cestovať budeme - ako, je otázne - Stanek, A.
Ekonomicko-obchodný riaditeľ Dopravného podniku Bratislava (DPB) Ing. Albín Stanek a vedúci Hlavného oddelenia dopravy DPB Ing. Bronislav Weigel o fungovaní mestskej hromadnej dopravy. Dlžoby, zastaraný dopravný park, kvalita služieb, cestovné. Výstavba závodu na výrobu autobusov Tambus.