Dvojdňová prestávka bratislavských revízorov Už sto rokov premáva mestská hromadná doprava v uliciach hlavného mesta Slovenska - Seifertová, Iveta
Bilancia storočnice fungovania mestskej hromadnej dopravy Hlavného mesta Slovenska Bratislavy. Dopravný podnik, a.s. Bratislava (DPB), jeho vývin. Financovanie mestskej hromadnej dopravy. Zdroje príjmov DPB. Štátne dotácie a mestské dotácie MHD. Vývoj ekonomických ukazovateľov DPB. Cestovné MHD.