K problematice oprav v účetních písemnostech - Schiffer, V.
Metodika vedenia účtovníctva. Príčiny vzniku chýb v účtovaní - chyby v účtovných dokladoch, v účtovných knihách, v účtovnom rozvrhu, zozname účtovných kníh, v archívnych účtovných knihách a inventárnych súpisoch. Postup opravovania v účtovných knihách. Príklad opravovania v zbernom účtovnom doklade opráv účtov 702 a 710 a na účtovacom predpise č. 01.