Manažerské účetnictví a krátkodobé rozhodování. 2 - Janout, J.
Komparatívny graf celkových nákladov. Podstata a obsah nákladov a výnosov v krátkodobých rozhodovacích úlohách. Komparatívny graf diferenčných nákladov. Výnosy a náklady v krátkodobých rozhodovacích úlohách. Kalkulačné náklady, dodatkové náklady. Stručné závery. Cudzojazyčné ekvivalenty.