Účtování a evidence o cenných papírech klientů u obchodníků s cennými papíry - Ištvánfyová, Jana
Evidencia, ktorú je povinný zabezpečiť obchodník s cennými papiermi. Údaje evidencie. Schéma účtovania na jednotlivých účtoch.