Plánové výpočty pro finanční řízení podniků - Grünwald, Rolf
Význam finančného plánovania pri riadení firiem. Plánové výpočty. Zostavenie dlhodobého plánu peňažných tokov a plánovej súvahy. Položky ročného finančného plánu - výsledovka, plán peňažných tokov a plánová súvaha.