Počítačové spracovanie portfólií a súvisiacich rozhodovacích procesov. 1 - Marček, Dušan
Originálny programový produkt na spracovanie portfolií a s nimi spojených rozhodovacích procesov. Informačná zložitosť kapitálových trhov. Predmet počítačového spracovania portfolií. Okruhy vstupných dát a informácií. Programový systém, jeho vstupy a výstupy.