Kancelária Mimoriadna sekcia Trendu
Z obsahu prílohy: Kancelária je súhra funkčnosti a estetiky. Slovensko nemá vhodné priestory na kancelárske účely. Kancelária na kľúč je úsporou času a energie. Kvalitné kancelárske priestory by mali pozitívne vplývať na svojho užívateľa aj okolité prostredie. Otepľovanie ovzdušia vyvoláva čoraz väčšiu potrebu klimatizácie priestorov.