Vyššia cena znamená lepšiu kvalitu Test pánskych košieľ s krátkym rukávom: nie je značka ako značka - Šedajová, M.
Rozdiely v kvalite pánskych košieľ od domácich i zahraničných výrobcov. Výsledky testu Slovenskej obchodnej inšpekcie. Hodnotenie výrobkov, technické skúšky, zdravotná nezávadnosť. Spotrebiteľské hodnotenie.