Je výhodné zúčastniť sa na súťaži Cena Slovenskej republiky za akosť? - Zafka, M.
Súťaž hodnotí systém kvality v podnikoch, a to v súlade s normami ISO radu 9000. Hodnotenie výrobkov a služieb. Budovanie systému kvality. Ciele súťaže. Svetový deň kvality. Európska cena za akosť.