Výber nových produktov vo výrobkovom manažmente - Higashi, L.-A
Životný cyklus výrobku. Proces výberu nového výrobku. Fázy, ktorými musí potenciálny výrobok prejsť pred jeho uvedením na trh - generovanie nápadov, hodnotenie nápadov, testovanie konceptov, ekonomická analýza konceptov, tvorba výrobku, marketingové testovanie, komercionalizácia.