Cigarety: pasca na reklamu Výrobcovia tvrdia, že reklama prispela k fajčeniu iba u 1,5 percenta občanov - Goldbergerová, A.
Situácia v slovenskom tabakovom priemysle. Podiel spoločnosti S.I.T. (Slovak International Tabak) od jej vzniku na našom trhu. Podpora domáceho pestovania tabaku a nákup tabaku od domácich pestovateľov viac ako 40 perc. objemového množstva. Investície S.I.T. do spracovateľských závodov na Slovensku. Výroba cigariet - druhy, spotreba. Problém reklamy tabakových výrobkov. Chýbajúci návrh zákona o regulácii reklamy na Slovensku, týkajúcej sa reklamy liečiv, tabakových výrobkov, alkoholických nápojov a zbraní.