Originalita: podmienka na ceste k úspechu SORIA GREY - tvorca jedinečného a nezameniteľného imidžu firmy - Luptáková, O.
Základná stratégia reklamnej agentúry SORIA & GREY. Štruktúra agentúry. Presadenie sa agentúry v konkurencii reklamy, ocenenia na domácej i zahraničnej scéne. Marketingová stratégia firmy.