Zlom vo vzájomnej komunikácii - Pumová, A.
Nové poňatie reklamy v deväťdesiatych rokoch. Nové formy oslovovania klienta a spotrebiteľa. Pôsobenie rakúskej reklamnej agentúry na Slovensku Burian und Wallner. Predvídanie rozvoja reklamy a propagácie na Slovensku.