Co je poradenství v marketingu? - Kliková, D.
Poradenstvo pri riadení. Špecifiká marketingového poradenstva. Poradcovia pre všeobecné marketingové riadenie. Špecializovaní poradcovia. Oblasti špecializovaného poradenstva. Marketingový audit. Trendy v jednotlivých oblastiach poradenstva v západnej Európe.