Zákon Slovenskej národnej rady č.78/1992 Zb. z 29. januára 1992 o daňových poradcoch v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.249/1994 Z.z. a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.101/1995 Z.z.
Úplné znenie zákona č.78/1992 Zb. o daňových poradcoch v znení neskorších predpisov. Postavenie a činnosť daňových poradcov. Práva a povinnosti daňového poradcu. Asistent daňového poradcu. Organizácia daňových poradcov. Disciplinárna zodpovednosť. Dôvodová správa. Poskytovanie daňového poradenstva. Vzdelávanie. Sídlo a orgány komory. Overenie účtovnej závierky audítorom. Pokuta za neoprávnené vykonávanie poradenstva.